Exuviance


Ansiktsbehandlingar
Professionell ansiktsbehandling som ger resultat och en totalupplevelse för både hud och sinne.

Vi erbjuder välgörande ansiktsbehandlingar för dig som vill ha en renare och friskare hud. Varje behandling är unik och anpassas efter dina behov såsom acne, torrhet, känslighet, rosacea, antiage och pigmentfläckar. Flera av dessa problem kan åtgärdas med behandlingar på hudvårdssalong och användning av effektiva hudvårdsprodukter hemma. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. (Läs mer om Excuviance)

Exuviance Klassisk 60 min. 690:-
Ansiktsbehandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask, hårbottenmassage och avslutas med ögoncreme, serum och dagcreme.

Exuviance Lyx 90 min. 890:-
Ansiktsbehandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, porrengöring, en härlig massage av ansikte, nacke och delkoltage, ansiktsmask, hårbottenmassage och avslutas med ögoncreme, serum och dagcreme.

Exuviance Anti - Age 60 min. 850:-
Intensiv återfuktande cellförnyelse med anti age effekt med Exuviance Age Reverse-serie och inkluderar rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, porrengöring, och en härlig massage av ansikte, nacke delkoltage, ansiktsmask, hårbottenmassage och avslutas med ögoncreme, serum och dagcreme.

Exuviance De Luxe med Frans-Brynfärg och brynplock 120 min. 1190:-
Ansiktsbehandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, AHA-peeling, ånga, porrengöring, och en härlig massage av ansikte, nacke, delkoltage, arm-handmassage, lyxig Guldmask hårbottenmassage och avslutas med ögoncreme, serum och dagcreme.

Exuviance Express Askungen 45 min. 650:-
Perfekt att göra före festen. På kort tid ger vi ditt ansiktet ett lyft! I behandlingen ingår rengöring, Triple peeling, brynplock, ögonmask och lyxig specialmask.

Exuviance AHA 30 min. 500:-
Inkluderar rengöring, AHA-peeling, ögoncreme, serum och dagkräm. Passar dig som vill öka intensiteten i din hudvård. Stimulerar cellförnyelse, minimerar linjer och rynkor samt ojämn pigmentering, återfuktning och ger ny utstrålning till trött och glåmig hy. Allra bästa resultat fås i kombination med hudvårdsprodukter från Exuviance.

Exuviance AHA kur 30 min 6ggr 2700:-
Vid köp av en kur är den 6:e behandlingen GRATIS!
Inkluderar rengöring, AHA-peeling, ögoncreme, serum och dagkräm
(AHA-kurer skall inte göras i anslutning till solsemester).

Exuviance Tillval med extra lyx ansiktsmask 150:-
Goldmask jämnar ut huden och ger en enorm fukttillförsel. Innehåller A,C,E-vitamin samt grönt te som har en anti åldrande effekt. Ger huden en jämnare ton samt minimerar pigmentfläckar.

Ögonmask 100:-