Om oss

Välkommen till Beauty By Tana

 
Tana - auktoriserad och CIDESCO diplomerad hudterapeut Tana har genomgått den Kvalificerade Yrkesutbildningen Hud- och Spaterapeut vid Hudvårdshögskolan International Beauty School of Sweden. Utbildningen omfattar både teoretiska och praktiska kunskaper. Tana har också genomgått de diplomerade ITEC och CIDESCO-utbildningarna, och går ständigt på nya utbildningar för att uppdatera med nya behandlingsmetoder och nya hjälpmedel. Medlem i SHR - Svenska Hudterapeuters Riksförbund. Tana har jobbat på Centralbadet med Hud- och Spabehandlingar.
 

Jekaterina - Diplomerad permanent makeupartist och nagelteknolog
Mitt namn är Jekaterina Morozova och jag är certifierad permanent makeupartist och diplomerad nagelteknolog med mångårig erfarenhet. Jag är utbildad i kosmetiska tatueringar via OS Academy i Estland. Genom min långa karriär har jag skaffat mig stor erfarenhet av skönhetsbranschen och deltar nu i permanent makeup konferenser, Master Classes, skönhetsmässor och reser även utomlands på beställning och genomför permanent makeup. Jag är alltid intresserad att lära mig nya saker och vara medveten om nyheter kring skönhet.
<br class="filler" />
<br class="filler" />
<br class="filler" />

Susanne Pehrson- auktoriserad hudterapeut/nagelteknolog/lymfterapeut/ massör
Susanne har genomgått den kvalificerade yrkesutbildningen St:Eriks hudvårdstbildning mellan 2002-2004 och har sedan dess arbetat som hudterapeut.
Susanne tycker det viktigaste inom yrket är att sätta kundens önskemål i fokus.
Hon är även medlem i SHR- Sveriges hudterapeuters riksförbund.
<br class="filler" />
<br class="filler" />

JoAnn - Fransstylist
är utbildad fransstylist sedan 2016. Jag utför behandlingar inom skönhetsvård, fransförlängningar (singelfransar & volymfransar) samt lashlift


<br class="filler" />
<br class="filler" />