Ekologiska Ansiktsbehandlingar

Ekologiska Ansiktsbehandlingar - 
Maria Åkerberg
 

Lyx Ansiktsbehandling 90 min, 1.150:-
Denna lyxiga ansiktsbehandling inleds med en skön och avkopplande ryggmassage. Därefter används "Deepskin organics metoden" med dubbelrengöring, hudanalys, dubbelpeeling, ånga, djuprengöring av porer, brynformering och en härlig massage av ansikte, axlar och nacke. Behandlingen avslutas med dubbelmask och en massage av händer och armar. I denna behandling används produkter från Maria Åkerberg anpassade efter din hudtyp.

Lätt Ansiktsbehandling 30 min
En lättare ansiktsbehandling där du väljer om du vill ha fokus antingen på rengöring eller på fukt och näring. I denna behandling används produkter från Maria Åkerberg som anpassas efter din hudtyp.

Pure Cell Treatment 60 min, 1.495:-
Maria Åkerbergs signaturbehandling:
Detta är en avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring och peeling i två steg. Ansikte, hals, nacke och dekolletage masseras med en djupgående och kraftfull massage, samtidigt som levande stamceller från rosenrot slussas ner i huden. Även händer och underarmar masseras med dessa celler. I behandlingen används också en närande ansiktsbalm och en stimulerande olja för att ge din hud det bästa.
Efter denna behandling kommer din hud att stråla!

Klassisk Ansiktsbehandling 60 min, 795:-
I denna klassiska ansiktsbehandling ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, djuprengöring av porer, massage av ansikte, axlar och nacke samt mask. Behandlingen avslutas med serum och en närande crème. I denna behandling används produkter från Maria Åkerberg som anpassas efter din hudtyp.

C-vitamin behandling 45 min
Denna behandling återuppbygger solskadad hud och motverkar åldrande. En energikick för en trött hud med ojämn hudton eller en matt hud som behöver lyster. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Därefter appliceras en aha-peeling. Ansiktet masseras med ett c-vitamin serum och sedan läggs en närande ansiktsmask. Samtidigt som masken verkar får du en härlig hårbottenmassage. I behandlingen används produkter från Maria Åkerberg som anpassas efter din hudtyp.