Kosmetisk Tatuering 3-D Bryn

 

Kosmetisk Tatuering 3-D Bryn

Microblading / 3D bryn innebär att man symmetriskt tatuerar strån i olika längd och riktning precis som ett riktigt ögonbryn. Man använder ett handverktyg med sterila engångsnålar för att göra små snitt i huden. Detta görs under bedövning.
Tatuering med 3D effekt brukar hålla ca 1 -2 år men detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen. Gnuggande, sol, klor och saltvattensbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill var sjätte till var tolfte månad. Vi är certifierade inom Microblading /3D ögonbryn av Perfect Beauty Academie och använder endast godkända och kontrollerade verktyg och färger.

Hygien är mycket viktigt vid kosmetiska tatueringar. Vi är kontrollerade och godkända av Miljö & Hälsa och försäkrade via KMR (Komplementärmedicinska Riksförbundet). Du ska känna dig säker när gör din kosmetiska tatuering.

Om 3D-Bryn(läs mer om 3D-bryn) 

Vi tatuerar ingen person under 18 år utan målsmans tillstånd!

Priser
Nybesök :
Hela ögonbryn (1 st återbesök/påfyllning inom 6 v ingår) 3500:-

Återbesök (Endast kunder som tatuerat hos oss tidigare) :
Extra påfyllning hela ögonbryn inom 3 månader 700:-
Påfyllning hela ögonbryn inom 6 månader 1000:-
Påfyllning hela ögonbryn inom 1 år 1400:-
Påfyllning hela ögonbryn inom 1-2 år 2500:-

Att tänka på innan
Meddela eventuella sjukdomar och mediciner innan ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning till om behandlingen kan genomföras eller inte. Sola inte på 24 h innan ditt besök. Du ska inte heller äta värkmediciner, blodförtunnande eller dricka alkohol 48 h före besöket.

Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett allergitest. Detta bör göras minst 24 h innan ditt besök.

Hur går behandlingen till?
Innan behandlingen inleds kommer vi tillsammans överens om vilken form och nyans du önskar. Området som ska tatueras bedövas med en creme som skall verka i 20 min, Därefter inleds behandlingen. Behandlingen är så gott som smärtfri, skulle du känna något under själva behandlingen så kan ytterligare bedövning läggas på. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar, men slutresultatet kan visa sig först efter ditt återbesök samt full läkning. Färgen på tatueringen kommer att vara varmare och mörkare till en början och övergår sen i en kallare ton.

Efter behandlingen 
Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går oftast över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas som stark direkt efter behandling men kommer blekas under första veckan. Det är normalt att 40-50% av färgen faller av (ibland mer än så) efter första besöket. Därför behövs ett återbesök inom 6 veckor. Först efter återbesök samt total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet.

Hemgångsråd
Badda området med koksalt och smörj på vaselin minst 3 ggr/dag under första veckan.
Ingen träning eller vanligt vatten på området under det första dygnet.
Undvik smink direkt på området tills att såret har läkt. Skrapa eller klia inte på skorpan. Dessa råd är viktiga att följa för att undvika infektioner och för att få bästa resultat av din tatuering.