Medicinska Ansiktsbehandlingar

Medicinska ansiktsbehandlingar

Dr Gross Medicinsk Ansiktsbehandling 60 min 1295:-
En riktig lyxbehandling som omedelbart ger ett optimalt och synligt resultat, men som även verkar långsiktigt. Behandlingen inleds med rengöring, Alpha-Beta peel, portömning, massage serum följt av en djupverkande mask efter din huds behov. Behandlingen avslutas med en skyddande vårdande ögoncreme och ansiktscreme. Denna behandling ger intensiv återfuktning och slätar ut rynkor och linjer. Passar alla hudtyper men speciellt bra för en oren hud och acne hud.
Vi använder produkter från Dr. Dennis Gross

Dr Gross Kemisk Peel- Alpha Beta 1095:-
En kraftfull peeling som omedelbart piggar upp en trött och glåmig hud. Huden blir ren, klar, spänstig och jämn samt får ny lyster. Passar alla hudtyper även Rosacea. Kan göras som kur, en behandling per månad i fyra månader. I behandlingen ingår rengöring, Alpha-Beta peel, efterbehandlande creme, serum samt skyddande creme och solskydd. Ca 30 min.

Tillägg Varm Hyaluron- C-vitaminmask + 200:-
Det här är en riktig askungemask med en ”plumpande” effekt på huden. Fina rynkor och linjer slätas ut och effekten sitter i 5-7 dagar.

Dermapen
Dermapen är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Rekommenderas för behandling av åldrad och spänstfattig hud, fina linjer och rynkor, hudföryngring, stora porer, milier och pormaskar, pigmenteringar, ärr och bristningar.
Acneärr kinder 995:-
Ögon 995:-

Överläpp + haka 995:
Ögon + överläpp + haka 1090:-
Handrygg 495:-
Ansikte 1795:-
Ansikte + hals 2595:-

Ansikte +hals + dekoltage 3695:-
Acneärr ansikte 1795:-

Vid köp av kur om 3 behandlingar ges 10% rabatt. Vid köp av kur om 6 behandlingar ges 20% rabatt.
Mer om Dermapenom

Dermapen Cryo 30 min fr 500:-
Dermapen Cryo är en avancerad och effektiv frysbehandling som på några sekunder avlägsnar godartade hudförändringar så som pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser.

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.
För mer info kontakta oss på salongen.

Kemisk peeling Milk peel 50% 995,00 kr
PAKETPRIS Gör 3 behandlingar & få den 4:e gratis!
Den reducerar förstorade porer, pigmenteringar,rengör huden på djupet & jämnar ut fina linjer. Huden blir ren & mjuk med ny spänst och härlig lyster
I behandlingen används kvalitets produkter från Dermaceutic anpassat efter dina behov.
Undvik stark solexponering 3 veckor efter behandlingen
Använd gärna solskydd minst