Browlift

Vad är brow lamination/brow lift? Brow lift är en brynbehandling, där man stylar och formar om brynet med hjälp av permanentvätskor. Man lyfter stråna från roten och uppåt vilket ger effekten av en piggare look.

Det är även en keratinbehandling som tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen. Behandlingen ingår i brynfärg samt trimmas med pincett.

Vem passar det?
Behandlingen passar speciellt dig som har svåra bryn att styla, som tex nedåtgående bryn, buskiga bryn, glesa bryn, luckor i brynen, bångstyriga bryn.

Hur det går till?
Först rengör man ögonbrynen och avlägsnar makeup och smuts. Sedan läggs permanentvätska på (verkningstiden varierar på hårkvalitet). Brynen fixeras i önskad riktning, därefter laminerar man brynen med vätska nr 2, färgar & nopprar och avslutar med en keratinbehandling.

Hållbarheten är individuell. Resultatet varar upp till 4-8 veckor.

Eftervård 48 timmar. Du ska inte gnugga, ej vara i salta bad eller bastu. Avstå från makeup produkter med olja på dina bryn Borsta brynen dagligen i den riktning lamineringen är gjord. Sov inte med brynen mot kudden.

Att tänka på
Om irritation skulle uppstå så badda med vatten. Att tänka på Innan behandlingen:
– Skrubba/Peela inte brynen
– Undvik brun utan sol produkter
– Kom gärna utan smink

Kontraindikation. sår, inflammation, eksem, psoriasis, solbränd eller blåmärken runt brynen ögoninflammation eller vagel i ögat